mk
en ba hr

Најголем employer branding настан во регионот

Досег до 300.000 работобаратели во регионот

Достапно на смартфон, таблет и компјутер

Виртуелни настани: Хакатон и Лов на богатство

Штандови

 • Ексклузивен штанд

  54.800 MKD
   • Проширена маркетинг кампања (Објава во е-весникот на Vrabotuvanje.com, статија во рубриката Вести, лого на банер кампања на Vrabotuvanje.com, објава на Facebook и LinkedIn и кампања на социјалните мрежи)
   • 6-10 огласи на порталот vrabotuvanje.com.mk во формат Издвоени огласи + дизајн за времетраење на саемот
   • Пристап до проширената база на учесници во Виртуелниот Хакатон
 • Премиум штанд

  35.400 MKD
   • Основна маркетинг кампања (Објава во е-весникот на Vrabotuvanje.com, статија во рубриката Вести,
    лого на банер кампања на Vrabotuvanje.com и објава на Facebook)
   • 1-5 огласи на порталот vrabotuvanje.com.mk во формат Издвоени огласи + дизајн за времетраење на саемот
   • Пристап до основната база на учесници во Виртуелниот Хакатон

Тестирајте ја можноста за визуелно дизајнирање на штандот

{SIMPLE_STEPS}

1

По пријавувањето за учество, ќе ви испратиме кориснички податоци за виртуелниот штанд.

2

Изберете изглед на елементите (позадина, личност, маса...) и внесете информации за компанијата, вработените, отворените позиции...

3

Вашиот штанд е подготвен за користење!

За пополнување на виртуелниот штанд потребни ви се само неколку часови во зависност од тоа колку информации сакате да им прикажете на посетителите.

За проектот

Виртуели денови за вработување е регионален онлајн саем за вработување и запознавање со работодавците организиран од страна на компанијата Вработување ОНЛИНЕ ДОО. Виртуелниот саем за прв пат е организиран во 2010 година од страна на водечкиот портал за вработување во Хрватска, MojPosao, а една година подоцна, со приклучувањето на партнерските портали Infostud.com (Србија) и Posao.ba (Босна и Херцеговина), саемот добива регионална димензија. Од 2019 година, партнерски портал е и Vrabotuvanje.com кој за прв пат ќе го организира виртуелниот саем во Македонија.

Саемот се одржува секоја година во времетраење од осум дена, а на него освен компании, се претставуваат и образовни институции со програми за едукација како неопходен елемент во процесот на доживотно учење. За време на саемот се одржуваат два одделни настани Хакатон и Лов на богатство, каде што учесниците можат да освојат вредни награди.

Контакт

Александар Кочовски

Проект менаџер

+ 389 70 671 089

aleksandark@vrabotuvanje.com.mk