mk
en ba hr

Најголем employer branding настан во регионот

Досег до 300.000 работобаратели во регионот

Достапно на смартфон, таблет и компјутер

Виртуелни настани: Хакатон и Лов на богатство

Штандови

 • Ексклузивен штанд

  54.800 MKD
   • Проширена маркетинг кампања (Објава во е-весникот на Vrabotuvanje.com, статија во рубриката Вести, лого на банер кампања на Vrabotuvanje.com, објава на Facebook и LinkedIn и кампања на социјалните мрежи)
   • 6-10 огласи на порталот vrabotuvanje.com.mk во формат Издвоени огласи + дизајн за времетраење на саемот
   • Интерактивен штанд: профил, видео и галерија, понуда на огласи, чет и зошто ние (искуства на вработени, бенефиции и придобивки) со 5 модули
 • Премиум штанд

  35.400 MKD
   • Основна маркетинг кампања (Објава во е-весникот на Vrabotuvanje.com, статија во рубриката Вести,
    лого на банер кампања на Vrabotuvanje.com и објава на Facebook)
   • 1-5 огласи на порталот vrabotuvanje.com.mk во формат Издвоени огласи + дизајн за времетраење на саемот
   • Интерактивен штанд: профил, видео и галерија, понуда на огласи, чет и зошто ние (искуства на вработени, бенефиции и придобивки) со 3 модули

Тестирајте ја можноста за визуелно дизајнирање на штандот

Неколку чекори до идеален штанд

1

По пријавувањето за учество, ќе ви испратиме кориснички податоци за виртуелниот штанд.

2

Изберете изглед на елементите (позадина, личност, маса...) и внесете информации за компанијата, вработените, отворените позиции...

3

Вашиот штанд е подготвен за користење!

Во креирањето на виртуелниот штанд ќе добиете целосна поддршка од Vrabotuvanje.com!

За проектот

Виртуели денови за вработување е регионален онлајн саем за вработување и запознавање со работодавците организиран од страна на компанијата Вработување ОНЛИНЕ ДОО. Виртуелниот саем за прв пат е организиран во 2010 година од страна на водечкиот портал за вработување во Хрватска, MojPosao, а една година подоцна, со приклучувањето на партнерските портали Infostud.com (Србија) и Posao.ba (Босна и Херцеговина), саемот добива регионална димензија. Од 2019 година, партнерски портал е и Vrabotuvanje.com кој за прв пат ќе го организира виртуелниот саем во Македонија.

Саемот се одржува секоја година во времетраење од осум дена, а на него освен компании, се претставуваат и образовни институции со програми за едукација како неопходен елемент во процесот на доживотно учење. За време на саемот се одржуваат два одделни настани Хакатон и Лов на богатство, каде што учесниците можат да освојат вредни награди.

Контакт

Александар Кочовски

Проект менаџер

+ 389 70 671 089

aleksandark@vrabotuvanje.com.mk